четвъртък, 7 февруари 2013 г.

Хотелът в Благоевград

хотел в Благоевград
Хотелът в Благоевград е стандарт за качество и лоялност. Разположен на кратко разстояние от града по асфалтиран път, вашият любим хотел в Благоевград знае всичко за стила и класата – убедете се сами в първокласното обслужване.
Всички стаи в хотела в Благоевград са удобни и модерни, но наред с тях има и апартаменти, със самостоятелни джакузита, които наистина осигуряват бягство от реалността. В близост до комплекса може да поиграете на открити тенис кортове, да поспортувате баскетбол или волейбол.
Споменавайки басейн и слънчеви бани, персоналът на вашия хотел в Благоевград е сигурен, че е спечелил верни фенове. Прекрасна площ пред хотела в Благоевград обхваща открита детска площадка и плувен басейн. В допълнение, има бар, шатри и шезлонги. Заедно с концерти и специални събития, текущи през летните уикенди басейнът е част от хотелския комплекс, която  не трябва да се пропуска.
Главният готвач на ресторанта към хотела в Благоевград ще ви приготви италиански и френски специалитети. Поръчайте храната си и се отпуснете сред прекрасна обстановка и незабравима гледка - панорамна гледка на планината. Поглезете се с вкусни палачинки, ръчно изработени шоколадови бонбони, плодови и други съблазнителни десерти. Само в любимия ви хотел в Благоевград.

2 коментара: