сряда, 23 януари 2013 г.

Хотел в Благоевград – добър избор

hotel Blagoevgrad
Ако търсите място, където да отседнете в града, което да ви подсигури близост до всички атрактивни дестинации, то хотел в Благоевград е вашият избор. Хотелът в Благоевград разполага с 24-часова отлична атмосфера и дружелюбен персонал.
В хотел Благоевград има специално място за купон и партита. На втория етаж, на балкона на хотел Благоевград  царува най-елитния клуб. Когато стъпиш вътре, има голям бар, както и музика от всички години за танцуване. На долния етаж на нашия хотел в Благоевград е най-модерното място, за коктейли или качествена бира, както и  зона за игри с маса. Хотелът в Благоевград предлага изобилие от игри в казиното, включително покер зала и стилен, мъжки клуб. Има и няколко добри магазини, вариращи от бижута и часовници до позлатени кутии с шоколад и сладки изкушения.
Хотелът ни в Благоевград се намира на няколко минути от центъра на града и излъчва безгрижни добри времена - от несравнима ресторантна зала и плувен комплекс, до лъскави нощни клубове и барове. Построен през 1995 г. и разширен преди няколко месеца, хотел Благоевград е напълно реновиран и с ново модерно обзавеждане и развлекателни удобства.
Разбира се, жива музика властва в ресторанта на хотела в Благоевград. След редизайн вече има съвременно обзавеждане и над 160 места, заедно с отличен звук и осветителни системи, които са толкова напреднали, че не се поддават на лесно описание. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар